My Baby Boy

Lilypie First Birthday tickers

Monday, October 7, 2013

My princess and my hero is not well uhukss

Assalamualaikum semua makk aii giler babeng lame x update blog fuhhh sungguh tebal jin pemalas dalam diri ni maklumlah skang dah ade FB, tweeter dan instagram jadinya rajin mengupdate dlm tu jer kikiki.... ape la nak jadi dgn diri aku ni hurmmmm

baiklah ape ya nk cite dlam blog ni.....haa nk cite la sket pasal si Raez dan Rania both of them tgh down with fever and mouth ulser aduii ni mmg menguji kesabaran.. si adik lagi la asyik merengek je maklumlah anak manja teruna sorg ni sakit sikit merengek ngalah teruk sgt sakitnyer heehhehhe

kalau nk compare both of them adik ni mmg bnyk songeh sket la kalah kakak...kakak manja tapi kalu sakit mmg kuat la rilek je kdg2 smpai mummy ngan daddy plak yang risau die ni ok ke tak hehehehheh

haa ni la budak negada tu hehehehe sory la dik mommy ni bnyk x update pasal adik kt blog mummy ampunkan mummy ye nak...busy la layan adik hehehe (alasan je tu heheh) tapi tu la pejam celik dan 10 bulan usia anak teruna saya ni Alhamdulilah syukur kepada Allah kerana memberi mummy peluang untuk mempunyai zuriat yang berbeza karakter dan pengalaman yang x boleh dibeli.

Sofar kakak mmg sangat teruja dengan adik jangan lah mommy nk ckp nk bagi adik kat org comfirm menangis smpai teresak-esak..sayang sangt die kt adik die sorg ni...walaupun adik tarik rambut kakak...bagi kakak makan kaki or koyak kan buku skolah kakak hiksss moga berterusan smpai besar yer kak...

Apa- apa pun mummy sayang korg sgt2 xpernah pun mummy menyesal dan kalau mommy marah tu pun kadang2 sbb nk korg jadi anak yang baik..





ini la cite buat masa ni tunggu mood mari akan update lagi tapi ntah la bile kene start da buat milestone adik nanti adik terasa plak sbb time die mommy xde pun nk cite kt blog ape2 pun korg la nyawa mummy dan kekuatan buat mummy till we meet again blog muah..muah bubye


2 comments:

  1. mmg..if lama tinggal nak update tu mmg liat sgt....struggle mummy struggle...hehehhehhe

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails