My Baby Boy

Lilypie First Birthday tickers

Sunday, April 22, 2012

Bila semua mende tak kena.....

help...helpp.... lemaunye la rasaa bile dapat morning sickness ni tgk meja opis pun rase cam nk tido je, makan xyah ckp la mmg xde selera sgt (tapi badan tetap johan muahaha) tapi bile pikir balik xpe la dugaaan Allah bagi die tarik kejap nikmat makan supaya kt menghargainya di masa akan datang. Since next month da nk pegi bandung hopefully my sickness ni will end la kan. Time pregnant kan Rania i loya muntah petang hari ni pagi hari lak huhuhu, sabor je la setiap kesengsaraan akan berakhir dengan keindahan heheheh ;p

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails