My Baby Boy

Lilypie First Birthday tickers

Monday, September 19, 2011

Happy 2nd birtthday Puteri Rania Sofea

I am 2 yaww

Pejam celik pejam celik dah dua tahun umur my lil princess, how time flies, really miss the time she awake at nite and oways crying for me to hug her all the time... i wish i could turn back all those sweet memories, skang i mmg suke tgk gambar lama my lil baby i miss her alots. Alhamdulilah semalam genap Rania berumur 2 tahun dan sambutan hanya la kecil2 saja dengan family terdekat, syukur everything goes well tu pun tapau kfc aje sbb mommy sgt bz lately smlm pun balik lewat almaklumlah sedang sibuk menjalani latihan praktikal di sekolah, alots of things happen lately but i dont have time to share cume berkesempatan share di fb saje.... smalm rania sangat happy dengan sambutan yang ala kadar itu, thats all mommy and daddy want rania your smile of hapiness and joy i hope i can do more often ;P

Walaupun berumur 2 tahun rania masih menyusu badan dan masih xbley ilang mommy mlm2 huhuhu manja sgt budak ni, xpe lah i nekad nak bagi bf kt die smpai die xnak sendiri boley...hehehehe, its time to stop but mommy plak yang lebey2 cari rania soh nenen huhuhu camno tu, haishh... time skang mmg sesuai utk proceed for 2nd baby but i nak abeskan praktikal dulu then baru nk focus for 2nd baby hehehe insyaalah...

Sofar rania adalah seorg happy todler sbb die active sgt dan suke main, suke buli bibik, suke nyakat daddy dan suke buat mommy naik hangin hehehehe but u are still our precious tau, kalau die da buat i marah pandai lak die datang buat lawak smbil tonyoh2 idung i ckp itung2 muyut..mate hehehe cute sgt!! nk marah pun xjadi or die akan buat mcm die borak2 dengan i haishhh u make my heart melt la rania....

lately ni rani rapat dengan daddy kalu daddy keje malam siap cari pastu amek baju daddy yang sangkut kt baby cot tu cium2 alahai sayu plak, skang daddy xle tido dengan aman di siang hari sbb ade makcik senah akan ketuk pintu bilik smbil bagi salam ekomm....hehehe pastu bagi slam smpai bukak pintu lak tu hehehehe pastu lepak gan daddy dalam bilik da boring kuar sendiri, or penah smpai join daddy tido skali ;p u deserve dat dadddy hahahaha

To my lil Rania chopia, mommy & daddy loves u alots tau, be good and oways make us proud hope all your dreams come true in near future, as a parent we just want u to be happy and always be protected by Allah SWT ;P

1 comment:

  1. hepi besday rania beruntung rania masih BF kan koklie

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails