My Baby Boy

Lilypie First Birthday tickers

Saturday, September 19, 2009

Introducing our lil princess Puteri Rania Sofea Rizal


Alhamdullilah bersyukur kepadanya memberi hadiah yang paling bermakna bagi kami berdua tepat pada 8-21 p.m 19 september 2009 lahirlah puteri kesayangan kami setelah bertarung nyawa hampir 15jam alhamdulilah... Berat Rania 2-84kg sahaja huhuhu seb baik kecik tu pun penat mummy push rasa mcm nk putus nyawa tau hehehe...nk menulis bnyk agak xlarat skang tapi yang pasti i xdpt nk makan rendang ketupat dis year tapi xpe i sgt happy dan bngga dengan hadiah yang dikurniakan oleh allah swt kepada kami sekeluarga nantian akhirnya termakbul di malam raya rania lahir je terus org takbir raya sayu plak i hurmm so far baby xbnyk ragam mayb cos rase cam besalah x bg can mummy beraya tapi xpe princess xde bnyk kerenah alhamdulilah

Akan balik berpantang di Maran umah ibu mertuaku hehehe so pengalaman melahirkan akan diupload nanti ok disini i upload gambar our princess rania sofea bt rizal

10 comments:

  1. congrats koklie!

    n welcome princess rania!

    babe, pasni kena tukar nama blog plak...huhu

    ReplyDelete
  2. babe..congrats for u n ur hubby! cute sgt ur princess!!!!...take care yea...SELAMAT HARI RAYA

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah..slmat dah ek..Tahniah n slmt berpantang... :)

    ReplyDelete
  4. tahniah...alhamdulillah semua selamat..tak sabar nak tunggu u story pengalaman bersalin...Selamat berjaga malam..hehe..Inilah anugerah terindah kan??

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah u dh selamat... seronoknye dpt bb d mlm raya.. ramai yg batch sama i dh meletop.. semakins eram lak tgu turn diri sndiri... huhuhu..selamat bepantang n selamat hari raya!!! :D

    ReplyDelete
  6. tahniah koklie!
    :)

    cute la ur princess...

    ReplyDelete
  7. CONGRATULATION TO MY OLD FRIEND.....WELCOME TO MOTHERHOOD !!!!!

    ReplyDelete
  8. Salam... tahniah for the newborn baby Puteri Rania Sofea.. cantik namanya.. macam orangnye jugak.. :)

    ReplyDelete
  9. baru bukak dan baca blog awak koklie. alahai nama anak awak nie dah mcm nama yg saya nak berikan kat baby saya nanti. cuma lain sikit jer. apa2 pun congrats. comel baby koklie's :)

    ReplyDelete
  10. tengku..

    azriati ni.. of coz i remember you..
    we were in the same class for 6 years!!
    sorry too late to reply on your comment before and CONGRATULATIONS!!!

    selamat berpantang ye, alhamdulillah ibu dan princess sehat..

    pray for me next!!!

    take care sweetie!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails