My Baby Boy

Lilypie First Birthday tickers

Saturday, August 15, 2009

Our lil princess at 33 Weeks



Hi beb.... today i just nk upload gambar my lil princess yang diambil baru-baru ni, tapi yela die xnk cooperate sgt cos die asyik tutup muke die gan tangan tgh tdo la konon, pemalu jgk anak mommy nie ek mcm mommy die hahahaha....

So far Dr ckp everything is ok insyaalah, kepala princess da kt bwh so means da engage la sgt bersyukur alhmadulilah, Berat princess da 2kg huhuhu patut la mommy lately ni rase cam berat je badan nie haish... skang mommy tgh berdebar nk melalui saat2 kelahiran our lil princess, xtau la nape, harap perasaan ni normal kot, kadang2 bile tido pun da mimpi mcm2 huhuhu

skang princess kick mommy slalu xnk dok diam bile dgr suara org bercakap die pun nk join skali mula la die dok bergerak dalam perut smpai kwan2 mommy prasan yang princess tgh men kt dalam perut mommy, daddy pun sometimes gelak je tgk perut mommy bergerak kesana kemari.

Lately ni rasa mcm penat je kerja rumah mmg xusik da skang i sibuk wat asignments yang berlambak2 sblm princess lahir, siapkan bilik princess pun xsempat lagi daddy pun bz skng ni. tido adalah satu perkara yang mommy really need skang start princess berjaga malam mommy da xle tido hope pas ni princess behave bagi can mommy melelapkan mata okeh..

video

To Our lil princes mommy and daddy are ready to see you sometimes geram jgk tgk gambar kt screen je cant wait to hold and kiss our lil princess ;p

5 comments:

  1. mesti tak sabar kan! the time will come.. i pun tak sabar nak tggu ur daughter!

    babe, biskut u i pos on tuesday ok..perhaps u will get in on wednesday.. sorry lambat sket..coz i pos skali sume dengan order lain..ok ek? thanks n take care!

    ReplyDelete
  2. oh!
    geramnyeee....
    jangan kata awak, kite yang tgk ni pon tak sabar2 ok nak tgk your lil princess tu kuar.
    hehehe~

    ReplyDelete
  3. Mrs. Amie: betul2 mmg xsabar tgk ur qaira lagi la membuak2 nk tgk my princess hope my princess have a cute smile like qaira ;p ok kuih tu i bley tunggu hehehe

    puterikurekure: kt pnye due date lebey kurang je takut nanti your boboi will popout dulu hehehe leh jadi abang princess hehehehe

    ReplyDelete
  4. wahhh teruja betoi saya tgk video ur pricess laaa. wat detail scan ke?

    ReplyDelete
  5. nurul: yup i buat detail scan...nk upload cam bnyk sgt la plak hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails