My Baby Boy

Lilypie First Birthday tickers

Sunday, May 3, 2009

tag..tag... thanks nurul :p


Syarat2 menerima award ini:
1. Pastikan jantina anda ialah perempuan
2. Copy badge sebagai award anda
3. Nyata 7 sebab kenapa anda bangga menjadi perempuan
*
*
7 sebab kenapa i bangga menjadi seorang perempuan:

1. Sebab i bley simpan rambut panjang hehehehe

2. i bley pakai makeup dan tukar2 fesyen lelaki xleh buat :p
3. of course ape yang terjadi pada i skang nie iaitu mengandung hehehe sangat2 bermakna sbb pertama kali mengalaminya
4. mempunyai susu untuk menyusukan anak2 ku kalu diizinkan i mmg nak menyusukan anak i dengan susu i saja no formula milk...harap2 doa i termakbul aminn....
5. Mempunyai perasaan ingin disayangi dan di manja, so to mr. hubby kalu i manja2 tu bukan ngada2 tapi mmg lumrah wanita okeh.... :p
6. agreed with nurul syurga dibawah tapak kaki ibu
7. i sangat bangga menjadi perempuan sebb mempunyai semua 6 kriteria yg telah disebut diatas dan i bet all man needs a woman to be apart of thier life to help them to keep organize and realize thier responsibility towards family and Allah.
now i nak tag
linda
amie
zura
nurazzyati
kak izan
liza
hunnyhubby
dan sesape yang sudi amil tag ni maklumla i baru dalam blog then xramai kenal org lagi hehehe sesape yg sudi sila la k :)

4 comments:

  1. bestkan jadi perempuan..hehehe

    ReplyDelete
  2. yeap nurul..sgt best my husband pun terpikir mcm best je jadi pempuan cos dapat rase mcm mane ade baby dalam pewot hehehe dan die jeles k...hahaha

    ReplyDelete
  3. liza mana ni?? saya ke?? hahahahaha!

    ReplyDelete
  4. yes you la darling hehehe :p

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails